• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başarılı ekipten Başkan Oğula ziyaret
07 Mart 2013 Perşembe 13:45

Başarılı ekipten Başkan Oğul'a ziyaret

Konyada gerçekleştirilen Halk Oyunları İl Birinciliği müsabakalarında 7 dalda birincilik 1 dalda ikincilik alan Akşehir Belediye Spor Kulübü ekibi Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğulu...
Konya’da gerçekleştirilen Halk Oyunları İl Birinciliği müsabakalarında 7 dalda birincilik 1 dalda ikincilik alan Akşehir Belediye Spor Kulübü ekibi Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul’u ziyaret etti.
Ziyarete Akşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı İsmail Kalkan, antrenörler Gültekin Yücel ve İsmet Kalkan ile yarışmalara katılan minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler ekiplerinin temsilcileri katıldı.
Yarışmalarda başarılı bir performans sergileyerek toplam 8 dalda yapılan müsabakalarda 7 dalda birincilik, 1 dalda ise ikincilik aldıklarını belirten Kulüp Başkanı İsmail Kalkan, Konya’yı temsilen grup yarışmalarına katılacaklarını ve amaçlarının bu yarışmalarda da başarı olduğunu söyledi.
Belediye başkanı Abdülkadir Oğul ise, yarışmada böylesine büyük bir başarı sergiledikleri için teknik heyeti ve tüm yarışmacıları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Oğul yarışmalara katılan öğrencilerle sohbet ederek onlara grup yarışmalarında da birincilik almaları temennisinde bulundu.
Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, başarılı ekiple birlikte toplu fotoğraf çektirdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA