• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başarı için her şeyimizi ortaya koyacağız
07 Ağustos 2010 Cumartesi 15:43

'Başarı için her şeyimizi ortaya koyacağız'

Konyaspor'un tecrübeli isimlerinden kaleci Gökhan Tokgöz, üç etaptan oluşan faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ve artık Bursaspor ile deplasmanda oynayacakları sezonun ilk maçını düşündüklerini

Konyaspor'un tecrübeli isimlerinden kaleci Gökhan Tokgöz, üç etaptan oluşan faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ve artık Bursaspor ile deplasmanda oynayacakları sezonun ilk maçını düşündüklerini belirtirken, "Konyaspor'un başarısı için her şeyimizi ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Konya'da başlayan, Kızılcahamam ve Avusturya'da devam eden üç etaplık kamp çalışmalarında yoğun bir tempoda yeni sezona hazırlandıklarını söyleyen kalecilerden Gökhan Tokgöz, "Çok sayıda transfer yapıldı ve yeni bir takım oluşturuldu. İnsanların kafasında 'Acaba bu takım başarılı olacak mı?' sorusunun olduğunu biliyoruz. Burada bulunan tüm oyuncular kendisini Süper Lig'de ispat etmiş isimler. Aynı zamanda kendisini göstermek isteyen yabancı oyuncularımız var. Çok iyi bir kadro oluşturulduğuna inanıyorum. Konyaspor forması için mücadele edecek tüm oyuncuların tek bir düşüncesi var. O da Konyaspor'un bir yıl aradan sonra yeniden yükseldiği Süper Lig'de başarılı olabilmesi. Bunun için sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Bize güvenenleri ve taraftarlarımızı mutlu etmek için mücadele edeceğiz. Bizim tek isteğimiz yeni olan takımımıza sabır gösterilmesi ve destek verilmesi" şeklinde görüş belirtti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA