• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Barbaros:Konyasporu bir an önce kurtaracağız
01 Şubat 2011 Salı 11:24

Barbaros:'Konyaspor'u bir an önce kurtaracağız'

İyi mücadele ettikleri maçta Eskişehirspor'a karşı şanssız bir şekilde kaybettiklerini ve bunun için çok üzgün olduklarını ifade etti.

İyi mücadele ettikleri maçta Eskişehirspor'a karşı şanssız bir şekilde kaybettiklerini ve bunun için çok üzgün olduklarını ifade eden tecrübeli oyunculardan Barbaros Bahadır Barut, takım olarak her geçen gün iyi gittiklerini ve alacakları başarılı sonuçlarla Konyaspor'u daha iyi yerlere taşıyacaklarına inandığını söyledi.

Eskişehirspor maçı ile ilgili görüşlerini açıklayan oyuncu Barbaros Bahadır Barut, "Hocamızın bize verdiği taktikleri maçın son bölümlerinde yerine getiremedik. Topun bizde kalmasını fazla sağlayamadık. Ondan dolayı Eskişehirspor daha fazla üzerimize geldi. Tabiki iyi mücadele ettik ve elimizden geleni yaptığımızı herkes gördü. Ama son dakikalarda yan toptan öyle bir gol yediğimiz için çok üzgünüz. Ama iyi sinyaller veriyoruz ve Konyaspor'u bulunduğu kötü durumdan bir an önce kurtaracağımıza da inanıyoruz. Takımımızda her şey çok iyi durumda. İnşallah ilerleyen haftalarda daha da iyi yerlere geleceğiz" dedi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA