• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bankaların kart kurnazlığı
02 Mayıs 2012 Çarşamba 13:05

Bankaların kart kurnazlığı

Tüketiciler ile bankaları sık sık karşı karşıya getiren kredi kartı aidatı yine şikayet konusu oldu.

Tüketiciler ile bankaları sık sık karşı karşıya getiren kredi kartı aidatı yine şikayet konusu oldu. Tüketicilerin bankalara Kredi kart aidatı var mı? diye sorduklarında yok yanıtını aldıkları, fakat bunun kart hizmet bedeli olarak yansıtıldığı iddia edildi.

Tüketicilerin bankalara Kredi kart aidatı var mı? diye sorduklarında yok yanıtını aldıkları, fakat bunun kart hizmet bedeli olarak yansıtıldığı iddia edildi. Tüketiciler ile bankaları sık sık karşı karşıya getiren kredi kartı aidatı yine şikayet konusu oldu.Kart aidatı ödememek için bankalara kart aidatı alınıp alınmayacağını soran tüketiciler, banka çalışanlarının bu soruya yok demelerindeki kurnazlığı ortaya koydu. Tüketiciler Şikayet Portalı Şikayetvar'a gönderdikleri şikayetlerle kart aidatının değişen ismini şikayetlerinde ifade etti.
 
Kart aidatı isim değiştirdi

Kelime kurnazlığı yaparak bankaların tüketicileri yanılttığını kaydeden A.B., şikayetini şöyle dile getirdi:

Hiç ihtiyacım olmadığı halde çalıştığım şirkete gelen bir banka görevlisinin ısrarı sebebi ile kredi kartı aldım. Şikayetleri incelediğim için kartı almadan önce ek ücret, kredi kartı aidatı ve hesap işletim ücreti gibi masrafların olup olmayacağını sordum.
Kredi kartı aidatının olmadığını söylediler. Banka tarafından gönderilen üçüncü ekstrede kredi kartı hizmet bedelinin yansıtıldığını gördüm. Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Banka görevlisi bu bedelin kredi kartı aidatı olmadığını kredi kartı hizmet bedeli olduğunu söyledi. Yani kelime değişikliği ile kredi kartı kullanıcılarını bu şekilde kandırıyorlar.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA