• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Baloğlu Reis, Altuntaş ve Yazla seçim bürolarını açtı
05 Mayıs 2011 Perşembe 08:05

Baloğlu Reis, Altuntaş ve Yazla seçim bürolarını açtı

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Adayı Op. Dr. Mustafa Baloğlu, Akşehire bağlı Reis, Altuntaş ve Yazla Kasabalarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Adayı Op. Dr. Mustafa Baloğlu, 12 Haziran’daki Genel Seçim çalışmaları kapsamında Akşehir’e bağlı Reis, Altuntaş ve Yazla  Kasabalarında vatandaşlarla bir araya geldi. Bu üç kasabada AK Parti Belde teşkilatlarının açılışlarını da gerçekleştiren Baloğlu, 12 Haziran seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a en güzel hediyeyi destek oylarıyla Konya ve Akşehir’deki hemşerilerinin vereceğini söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Op. Dr. Mustafa Baloğlu, seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Baloğlu, çalışmalar kapsamında Akşehir’e bağlı Reis, Altuntaş ve Yazla Kasabalarında gece toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi. Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Yusuf Kahraman, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı programda Mustafa Baloğlu, belde teşkilatlarının da açılışlarını gerçekleştirdi.

Baloğlu, İlk olarak gitti Reis Kasabası’nda yaptığı konuşmada 12 Haziran seçimlerinde önlerinde çok büyük bir sınav olduğuna değinerek “Ülkemizin biliyorsunuz artık önü açıldı. Başbakanımızı hiç durmadan dinlenmeden çalışıyor.Bizde ona layık olarak bölgemizde canımızı dişimize takarak, ülke, vatan ve şehir sevgisiyle çalışacağız ve 12 Haziran’da o güzel insana, o güzel Başbakan’a Konya olarak, Reis Olarak, Akşehir olarak bu hediyeyi, oy hediyesini daha da artırarak inşallah en üst düzeyde vereceğiz” dedi.

Baloğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük hedefleri olduğunu dile getirerek “Ben her gittiğim yerde Sayın Dışişleri Bakanımızın, Hükümetimizin, Sayın Başbakanımızın Libya politikasını anlatıyorum. Yıl 1911, İtalyanlar bizi Libya’dan yani Kuzey Afrika topraklarındaki tek elimizde olan topraktan Trablusgarp Savaşı sonrasındaki Uşi anlaşmasıyla bizi oradan çıkardılar. Yıl 2011, Türkiye Cumhuriyeti, Trablusgarp’a gidip, Bingazi’ye gidip onların yaralılarını getiriyor. İşte biz şu anda böyle güçlü bir ülke olduk. Dolayısıyla dünyaya söz geçiren, dünyada sözü dinlenen bir ülke konumundayız. Bugün Suriye bizden akıl alıyor. İşte güçlü ülke, lider ülke demek bu” dedi.

Resi Kasabası’nın ardından Altuntaş Kasabası’na geçen Baloğlu ve beraberindekiler burada da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Gece geç saatler olmasına rağmen büyük bir kalabalıkla kendilerini ağırlayan Altuntaşlılara konuşan Baloğlu “Saat şu anda 22.10 ve Altuntaş ayakta, Akşehir Teşkilatı, Konya Teşkilatı ayakta. Herkes Sayın Başbakanımızın o çalışkanlığının izinde. Şu anda Konya’nın her bölgesinde Meram’ında Selçuklu’sunda, Karatay’ında, Ereğli’sinde, Seydişehir’inde bu güzel, bu hummalı çalışma var. Bütün teşkilatlarımız ayakta, çünkü Başbakanımız dimdik ayakta.Böyle çalışkan bir Başbakana layık olmak için bizde elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 12 Haziran’daki seçimlerde bizde çalışkan Başbakanımızın izinde, Akşehir ve Konya Teşkilatları olarak buradan ona en güzel hediyeyi oylarımızla göndereceğiz ve Partimizi en yüksek seviyeye taşıyacağız ”dedi.

Yazla Kasabasına da giden Milletvekili Adayı Op. Dr. Mustafa Baloğlu ve beraberindekiler, burada da belde teşkilat binasının açılışını gerçekleştirerek kahvehanelerdeki vatandaşlarla sohbet ettiler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA