• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakkal: Bu durumdan kurtulacak karaktere sahibiz
19 Mart 2014 Çarşamba 13:00

Bakkal: Bu durumdan kurtulacak karaktere sahibiz

Torku Konyaspor teknik direktörü Bakkal ''İçerisinde bulunduğumuz durumdan kurtulacak karaktere sahibiz'' dedi.
Torku Konyaspor Teknik direktörü Mesut Bakkal, son haftalarda alınan sonuçlar nedeniyle elde ettikleri avantajın dezavantaja dönüştüğünü, ancak bundan sonra önemli olanın 'ah-vah' ederek yakınmak değil, 'kalan haftaları hep birlikte nasıl en iyi şekilde değerlendiririz' olması gerektiğine işaret etti.
 
Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmanda basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör Mesut Bakkal, "Göreve geldiğimiz günden bu yana yaklaşık 3,5 aylık bir süre geride kaldı. O zamanki şartlarla hemen hemen aynı duruma geldik. Yakaladığımız puan avantajını iyi değerlendiremedik ve bu dezavantaja dönüştü. Bizim için en büyük kayıp iç sahada aldığımız Elazığspor ve Gaziantepspor yenilgileri oldu. Yalnız burada hiç bir zaman arkasına sığınmadığım hakem hatalarının büyük rolünün olduğunu da söylemeliyim. Bu durum bizi inanılmaz derecede etkisiz bıraktı. Özellikle Ankara'daki Gençlerbirliği maçı, sahamızdaki Elazığspor maçı ve son olarak elle oynanan pozisyonun kalemizde gol olduğu Gaziantepspor maçı. Buna karşı artık sesin yükseltilmesi gerekiyor. Çünkü bakıyorum ligde bu tür hatalara maruz kalan herkes ağlıyor sonrası malum. Ama bizim hatalar yüzünden 3 haftada 4-5 puanımızın alındığını düşünüyorum. Ama oyun olarak bunların hepsinin üstesinden gelmemiz gerektiğini de söylüyorum" dedi.
 
'Şimdi tam birlik ve beraberlik zamanı' diyen Bakkal açıklamasına şöyle devam etti:
 
"Ben nasıl ilk geldiğim gün üst üste maçlar aldıysak bundan sonra da alabilecek güce sahibiz. Onun için bizim şimdi camia, taraftar, yönetim, futbolcular olarak bu işe pozitif bakma ve detaylarla uğraşmayıp bundan sonraki 9 maçımızda nasıl en fazla puanı alıp bu işi rahat bir şekilde bitiririz bunu arzu etmemiz gerekiyor. Özellikle geldiğimiz bu ortamları daha önce yaşayan biri olarak söylüyorum herkes bundan sonra olacağa bakmaz, bundan önce ne olduğuna bakar. O da bizi kötüye götürür. Ben sadece bize verilen desteğin özellikle taraftar ve camia olarak bundan sonra daha da artması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü final maçları oynayacağız. Öyle veya böyle diğer takımlardan puan olarak öndeyiz. Nasıl bundan önceki dönemde zorlu maçları kazandıysak bundan sonra oynayacağımız maçları da kazanacak gücümüz var..." 
 
Bir basın mensubunun 'Oyuncuların maddi problemleri olduğu için kendilerini tam olarak maçlara veremediği söylentileri ile ne söylersiniz?' sorusuna Bakkal, "Bu sorun her yerde ve her kulüpte var. Bu durum sadece Konyaspor için geçerli değil. Bence bu geldiğimiz durumu ona bağlamak biraz ucuzculuk olur. Böyle durumlarda oyuncu karakterinin ortaya çıkması gerekiyor. Ki bu da benim takımımda fazlasıyla var" cevabını verdi.
 
Hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçına da değinen Mesut Bakkal, "Bursaspor zor maç. Seyircisiz oynayacağız. Ben iddia ediyorum ki bizim takım herkesi yenebilecek güçte. Herkeste bizi yenebilecek güçte. Oynamayan oyuncuların yerine hayıflanacağımıza, sağlam adamları yükseltmek daha iyi olur. Güzel bir maç, iyi bir maç oynayacağız. En iyisini yapmaya çalışacağız. İnşallah iyi bir sonuçla da döneceğiz" diye konuştu. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA