• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakanlık hibe etti
30 Mart 2011 Çarşamba 17:23

Bakanlık hibe etti

AK Parti Konya Miletvekili Mustafa Kabakcı, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından Aşağıçiğil, Sarayönü, Altınekin ve Cihanbeyli köylerin 4 adet çöp kamyonunun hibe olarak tahsis edildiğini bildirdi.
AK Parti Konya Miletvekili Mustafa Kabakcı, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından Aşağıçiğil, Sarayönü, Altınekin ve Cihanbeyli köylere hizmet birliklerine 4 adet çöp kamyonunun hibe olarak tahsis edildiğini bildirdi.
    
Kabakcı, yaptığı yazılı açıklamada, 2002 öncesinde belediyelerin bulamadığı çöp topl
ama araçlarının günümüzde köylerin emrine verildiğini belirtti.
    
 Her vatandaşın temiz bir çevrede yaşamaya hakkı olduğunu ifade eden Kabakcı, şunları kaydetti:
     ''Çevre konusunda yapılan her türlü yatırım, sağlık harcamalarında da önemli tasarrufa sebep olmaktadır. Çünkü çevreye yapılan yatırım insana ve topluma her zaman geri dönüş olarak önemli katkı sağlamıştır. Bu çerçevede, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından Aşağıçiğil, Sarayönü, Altınekin ve Cihanbeyli köylere hizmet götürme birliklerine 4 adet çöp kamyonu hibe olarak tahsis edildi. Köylerde ve beldelerde bulunan insanlarımızın daha uygun çevre şartlarında yaşamaları için Çevre ve Orman Bakanlığımıza Başbakanımızın talimatı doğrultusunda bu hibeler devam edecektir.''
    
Kabakcı, araçların tahsisi ile ilgili başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve orman Bakanı ile emeği geçenlere teşekkür etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA