• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakan Kurum: Konyadaki yatırımların açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirecek
26 Kasım 2022 Cumartesi 09:16

Bakan Kurum: Konya'daki yatırımların açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçekleştirecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya'ya yapılan 8 buçuk milyar liralık yatırımların açılışının, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün gerçekleştirileceğini söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Konya'da açılışı yapılacak projeler arasında yer alan Konya Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Mevlana Meydanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konyalı vatandaşlarla bir araya geleceğini aktaran Bakan Murat Kurum, "Konya'mız için çok özel bir gün. Hepimiz heyecanla Cumhurbaşkanımızı bekliyoruz. İnşallah 13.30'da Cumhurbaşkanımız Konyalı hemşehrilerimizle bir araya gelecek ve Konya'nın hem merkezinde, hem de ilçelerinde 8,5 milyar liraya varan yatırımlarımızın açılışlarını gerçekleştirecekler" dedi.

Bakan Murat Kurum: “8,5 milyar liraya varan yatırımlarımızın açılışı gerçekleştirilecek”

"Başladığımız projeleri artık bitiriyoruz ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz"
Projelerin tamamlandığını ifade eden Bakan Kurum, "Tabii projelerimiz artık gün yüzüne çıkmaya başladı. Bundan 4 sene önce başladığımız projeleri artık bitiriyoruz ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Daha önce burası Konyaspor'umuzun hatıralarının canlandığı stadyumdu. Burayı Konya'ya ve tüm bölgeye hizmet edecek bir millet bahçesi yapacağımızın sözünü vermiştik. Hamdolsun millet bahçemiz tamamlandı, toplamda 108 bin metrekarelik alanda camisiyle, kıraathanesiyle, kütüphanesiyle, restorantı, kafesi, yürüyüş yollarıyla, spor oyun alanlarıyla burada gençlerimiz, 7'den 70'e tüm Konyalı kardeşlerimiz bir araya gelecekler.

Bakan Murat Kurum: “8,5 milyar liraya varan yatırımlarımızın açılışı gerçekleştirilecek”

Mutluyuz, heyecanlıyız tüm Konyalı hemşerilerimizi 13.30'da Mevlana Meydanına bekliyoruz. Konya'nın vefası nasıl olurmuş, tüm cihana inşallah göstereceğiz. Rekor düzeyde bir katılımla Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız ve Konya'nın vefasını, saygısını, hürmetini tüm cihana ve tüm Türkiye inşallah göstereceğiz" diye konuştu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA