• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakan Eroğlu Konyaya ödül ile birlikte müjde de verdi
15 Nisan 2010 Perşembe 13:24

Bakan Eroğlu Konya'ya ödül ile birlikte müjde de verdi

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği Eylem Planı kapsamında başarılı çalışmalar gerçekleştiren Konya'ya takdir belgesini video konferans ile verdi.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği Eylem Planı kapsamında başarılı çalışmalar gerçekleştiren Konya'ya takdir belgesini video konferans ile verdi.
    

Konya Valiliği Toplantı Salonunda Vali Aydın Nezih Doğan'a, Çevre ve Orman Bakanlığından video konferansla bağlanan Eroğlu, Konya'nın bozkır bir alana sahip olduğunu, bu nedenle burada yapılan ağaçlandırma çalışmalarının daha da önem arz ettiğini belirtti.
    

Konya'da göreve Temmuz 2009'da başladığını belirten Vali Doğan da, ağaçlandırma çalışmalarında görevi devraldığı Konya Valisi Osman Aydın'ın büyük emeği olduğunu söyledi.
    

Konya Şeker Fabrikası'nın ağaçlandırma çalışmalarında önemli işler başardığını da ifade eden Doğan, ''Konya'da ağaçlandırmaya son derece ihtiyaç var. Kentte önemli çalışmalar yapılıyor. Vatandaşlarımız da ağaçlandırma konusunda gerekli duyarlılığı gösteriyor'' dedi.
    

Bakan Eroğlu, Konya'ya çok önem verdiklerini, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü Konya'da kutlamayı planladıklarını belirterek ''Yine önemli bir yatırım olan Atık Su Arıtma Tesisimizi de sayın Başbakanımız ile açmayı planlıyoruz, ben de Konya'da olacağım'' diye konuştu.
    

Eroğlu, daha sonra Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği çalışmalarında 2008 yılında Türkiye ikincisi, 2009 yılında da Türkiye üçüncüsü olan Konya'nın takdir belgesini sembolik olarak video konferans yoluyla, Vali Doğan'a verdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA