• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bakan Eroğlu Başkan Sorgunu ziyaret etti
23 Aralık 2011 Cuma 17:06

Bakan Eroğlu Başkan Sorgun'u ziyaret etti

Bakan Eroğlu, Mavi Tünel inşaatının iki ucunun birleştirilmesi törenine katılmak için geldiği Konya'da, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun'u makamında ziyaret etti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Konya il Başkanlığı'nı ziyaret etti.

İl Başkanı Ahmet Sorgun'un makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti Konya Milletvekilleri'nin yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Merkez İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kendilerini ziyaret ettikleri için Bakan Eroğlu'na teşekkür eden AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun; "Bakanımızla gurur duyuyoruz. Ne zaman Konya'ya gelse mutlaka bir müjde ile geliyor. Bugün de Konya'da önemli bir olaya şahit olduk. Sayın Bakanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Konya'yı çok sevdiklerini ve Başbakanımızın Konya'ya olan ilgisini hatırlattı. Eroğlu; "Konya'ya ne kadar yatırım yapsak azdır. Çünkü şehir dokusu ile insanı ile bambaşka bir yer. Başbakanımız da burayı Konyalıları çok seviyor. Kesenin ağzını sonuna kadar açtı ve ne gerekiyorsa yapın Konya için dedi. Biz de Allah'a şükür rüya olan hayal denilen birçok önemli projeyi gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretin sonunda AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Bakan Eroğlu'na günün anısına Ebru işlemeli bir tablo hediye etti...

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA