• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Bahçeşehir Kolejinden muhteşem konser
04 Haziran 2012 Pazartesi 11:05

Bahçeşehir Koleji'nden muhteşem konser

Konya Bahçeşehir Koleji Okul Korosu, verdiği muhteşem Türk Halk Müziği konseri ile, dinleyenlere eşsiz dakikalar yaşattı.
Konya Bahçeşehir Koleji Okul Korosu, verdiği muhteşem Türk Halk Müziği konseri ile, dinleyenlere eşsiz dakikalar yaşattı. Dönem boyunca hazırlıkları süren konserde 38 öğrenci görev aldı. Türk Halk Müziğimizin birbirinden güzel 13 eserinin seslendirildiği geceye, Sınıf Öğretmeni Gülay Altan, Sosyal Bilgiler Bölüm Başkanı Selçuk Baltacı ve Müdür Yardımcısı Esra Erkuş da söyledikleri türkülerle renk kattılar.
Her biri birbirinden değerli saz üstatlarının başarılı performanslarıyla eşlik ettiği konserde koro ve solo türkülere yer verildi. Türkiye’nin her yöresinden seçilmiş türkülerin söylendiği konseri dinleyen veli ve davetliler, türkülere coşkuyla eşlik ettiler. Solo ve koro olarak icra edilen türkülerde öğrencilerin başarılı yorumları dikkat çekti.  Müzik Öğretmeni M. Atakan Türüdü’ nün hazırladığı ve koro şefliğini üstlendiği “Türk Halk Müziği” konserini dinlemeye gelenler arasında protokol ve davetliler vardı.
Kendilerine Fırsat Verilen Çocuklar Başarılı Olur

Yaklaşık 2 saat süren muhteşem konserin ardından duygularını dile getiren Konya Bahçeşehir Koleji Kurucusu Nurettin OK, kendilerine fırsat verilen çocukların başarılı olacağını belirterek, “Bu gece ciddi bir çalışmanın ürününe birlikte tanıklık ettik. Kendilerine fırsatlar verildiğinde çocukların neleri başarabileceğini gördük. Dinlemeye doyamadığımız bu güzel türküleri seslendiren çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu eşsiz müzik ziyafetinde görevli olan tüm öğrenci ve öğretmenlerini yürekten kutluyorum. Okulumuzda öğrencilerimize eğitimin yanında kültürümüz de öğretiliyor. Bizim özümüz olan Halk Türklerini öğrenip ve yaşatmalarına katkı verdiğimiz içinde mutluyuz” şeklinde konuştu.  
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA