• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aziz Yıldırım: Onun için ölüme giderim!
31 Ocak 2014 Cuma 14:41

Aziz Yıldırım: Onun için ölüme giderim!

Süleyman Seba'yı hastanede ziyaret eden Aziz Yıldırım, Efsane Başkana hitaben "Ben, Süleyman ağabey için ölüme giderim" dedi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, kalın bağırsağındaki problem nedeniyle dün ameliyat olan Beşiktaş Eski Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret etti. Aziz Yıldırım, hastane çıkışında 'Ben Süleyman ağabeyle ölüme giderim' dedi.
 
İstanbul'a getirildikten sonra Amerikan Hastanesi'ne yatırılan Efsane Başkan Süleyman Seba'ya ziyaretçi akını devam ediyor.
Prof.Dursun Buğra ile Prof.Dr Ayhan Kızıl tarafından dün bağırsağından ameliyat edilen Seba'nın bugünkü konuklarından biri de Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dı. Yıldırım, 11:14'te Amerikan Hastanesi'ne giriş yaptı.
 
'BEN SÜLEYMAN AĞABEYLE ÖLÜME GİDERİM'
 
Süleyman Seba'nn yiğeni Erol Girişken, hastane çıkışında Aziz Yıldırım'ın yanına gelerek 'Teşekkür Başkan, ayağızına sağlık' diyince Yıldırım da 'Ne demek Gaga Erol, Süleyman ağabey için ölüme giderim' cevabını verdi.
 
KOÇ DA GELDİ
 
Aziz Yıldırım'dan sonra Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç da Amerika Hastanesi'ne gelerek Süleyman Seba'ya ziyaret etti. Rahmi Koç ve Aziz Yıldırım hastane çıkışında karşılaşıp bir süre sohbet etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA