• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aziz Yıldırım ifade verdi
30 Temmuz 2013 Salı 14:08

Aziz Yıldırım ifade verdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, "görevli hakime hakaret ettiği" gerekçesiyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "görevli hakime hakaret ettiği" gerekçesiyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi.

Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na, avukatı Abdurrahim Erol ile gelerek Basın Savcısı Sıddık İlgar’a ifade veren Yıldırım’ın, suç işleme kastıyla hareket etmeden basın toplantısında konuşma yaptığını beyan ettiği öğrenildi.

27 Haziran tarihinde düzenlediği basın toplantısında, görevli hakime rüşvet iddiasında bulunmadığını belirten Yıldırım, “Ben hakime hakaret etme kastında değildim, hakarette de bulunmadım. Hakkımda verilen tedbir kararını eleştirmek için hukuken yanlış olan bir karar hakkında konuştum. 15 yıllık Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olarak ‘kötü şöhretli’ birisiymiş gibi lanse edilmek beni ve milyonlarca Fenerbahçe taraftarını derinden yaraladı" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Soruşturma kapsamında Aziz Yıldırım hakkında tedbir kararını veren Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi hakimi Dilek Gökkoyun ile Fenerbahçe Spor Kulübü eski asbaşkanı ve yüksek divan kurulu Recep Özcan'ın şikayetçi olduğu belirtildi.

Aziz Yıldırım, kendisiyle birlikte Şekip Monsturoğlu ve İlhan Ekşioğlu hakkında Anadolu Adalet Sarayı 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin kulüp yöneticilikleri görevine ihtiyati tedbir kararı koyması ve UEFA Disiplin Kurulu tarafından da Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili ceza kararının açıklanmasının ardından, 27 Haziran 2013'te basın toplantısı düzenlemişti.

Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla kameralar karşısına geçen Yıldırım, hukuki süreç, mahkemeler, hakimler ve davalarla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA