• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aykut Kocaman, Konyaspora gelecek mi? Selçuk Aksoy açıkladı
18 Haziran 2018 Pazartesi 18:03

Aykut Kocaman, Konyaspor'a gelecek mi? Selçuk Aksoy açıkladı

Atiker Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy, Aykut Kocaman ile yaptıkları görüşmenin detaylarını paylaştı. Peki Aykut Kocaman, Konyaspor'a gelecek mi?

Atiker Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy, Aykut Kocaman ile yaptıkları görüşmenin detaylarını  paylaştı. Peki Aykut Kocaman, Konyaspor'a gelecek mi?

Süper Lig’de yeni sezona küllerinden doğarak başlamak isteyen Atiker Konyaspor, beklentilerini karşılayabileceği teknik direktör arayışını sürdürüyor. Günlerdir Aykut Kocaman’dan haber bekleyen ekibimizde dün önemli bir adım atıldı. Fenerbahçe’nin Kocaman ile yollarını resmen ayırmasının ardından taarruza geçen yeşil-beyazlı idareciler, hocayı eski takımına çağırdı. Anadolu Kartalı’ndan düşünmek isteyen süre isteyen tecrübeli hocanın vereceği karar büyük bir merakla bekleniyor.

SELÇUK AKSOY SON DURUMU ANLATTI

Konuyla ilgili Yeni Haber’e açıklamalarda bulunan Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy, ‘ Aykut Kocaman ile birkaç gün önce dolaylı yoldan görüşmemiz oldu. Fenerbahçe ile durumu net olmadığı için transfer görüşmesi yapmadı ama biz kendisini istediğimizi söyledik. Şuan telefonu kapalı bir görüşmemiz olmadı. Süreç zor görünüyor ama imkansız da değil. İlk görüşmemizde Fenerbahçe’den ayrılmamıştı. Kısa süre içerisinde hocayla yeniden konuşacağız. İlk görüşmede bize soğuk davranmamıştı. Konyaspor tarihine damga vuran bir ismi yeniden takımın başına getirmek için çabalayacağız. Birkaç gün içerisinde sonuç alacağımızı düşünüyorum. Kocaman olmazsa diğer adaylara yöneleceğiz’ dedi.

VELİ ÖZKAN / KONYA YENİ HABER

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA