• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aykut Kocaman bu isimleri sildi
25 Temmuz 2012 Çarşamba 11:54

Aykut Kocaman bu isimleri sildi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın işaret ettiği, "Gidecekler" konusunda tahminler yapılıyor.

Fenerbahçe'de, Avusturya kampının son günlerine yaklaşılırken, takımdan ayrılacak isimler konusunda tahminler yapılmaya başlandı. İlk aday olarak Sezer ve Özer gösteriliyor.

Dinamo Tiflis maçı sonrasında Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, takımda gidecek futbolcular olduğu yönündeki açıklamalarının ardından hocanın kimi işaret ettiği, Kocaman'ın takım içindeki oıyunculara ilgisinden ortaya çıktı. Aykut hoca, tüm kamp boyu, Sezer ve Özer ile çok az ilgilendi. Hele Sezer'e hiç forma vermedi.

Son dönemde Bienvenu'nun da pek üzerine düşmeyen sarı-lacivertlilerin teknik patronu, Özgür Çek'e de maçlarda hiç şans tanımadı. Bienvenu, "Kendisine iyi bir teklif gelsin" diye beklenen oyuncuların başında bulunuyor. Semih de gidiciler arasında bulunuyor.

Bunların yanında, Stoch'un da, çok formda olmasına karşın gelen teklifler nedeniyle satılma olasılığı bulunuyor.

KABUL GÜNÜ

Fenerbahçe, Avusturya kampının son günlerini geçirirken, Teknik Direktör Aykut Kocaman dün saha içinde adeta kabul günü düzenledi. Sabah yapılan çalışmada saha ortasında önce genç transfer Salih ile 30 dakika bir toplantı yapan Kocaman, uzun süre genç oyuncuya öğütler verdi. Daha sonra Özgür Çek ve Stoch ile de saha içinde kısa toplantılar yapan Kocaman, son olarak da Caner ile sohbet edip, oyuncuya bir şeyler anlattı.

Sporx

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA