• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aydınlıkevler yaşam merkezi açılıyor
12 Mayıs 2014 Pazartesi 14:31

Aydınlıkevler yaşam merkezi açılıyor

Aydınlıkevler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Aydınlıkevler Yaşam Merkezi 14 Mayıs 2014 Çarşamba Günü saat 11.00’de düzenlenecek törenle açılacak.
İstanbul yolu tramvay hattı üzerinde bulunan ve yanında yer alan Muhammed İkbal Parkı ile görsel bir zenginlik oluşturan tesis 2 bin 934 metrekare alanda 4 kattan oluşuyor. Hem bayanların hem de erkeklerin yararlanması amacıyla planlanan tesiste hanımlar lokali, emekli konağı, kütüphane, spor salonu, plates, bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı fitness salonu, kafeterya ve teras alanı yer alıyor. 1 milyon 928 bin TL’ye mal olan tesis haftanın 6 günü ilçe halkına hizmet verecek.
Yeni dönemde de ilçeye güzel hizmetler kazandırmak amacıyla açılış ve temel atma programları gerçekleştirdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Otizm Yaşam Merkezi, Mehmet Akif Mahalle Konağı temel atma töreni ve Selçuki Hatun Mahalle Konağı’nın açılışlarının ardından şimdi de Aydınlıkevler Yaşam Merkezi’ni ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Selçuklu nitelikli tesisleri ile güzelleşmeye devam edecek. Tesisimizin açılış törenine tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA