• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYDER yetim çocukları giydirdi
30 Mart 2012 Cuma 14:57

AYDER yetim çocukları giydirdi

1 Şubat 31 Mart yetim dayanışma günleri etkinlikleri çerçevesinde AYDER-KONYA İHH bayanlar birimi Konyamızda ikamet eden 155 yetim çocuğumuza kıyafet yardımı projesini gerçekleştirdi.
1 Şubat – 31 Mart yetim dayanışma günleri etkinlikleri çerçevesinde AYDER-KONYA İHH bayanlar birimi Konya’mızda ikamet eden 155 yetim çocuğumuza kıyafet yardımı projesini gerçekleştirdi.
Düzenlenen organizasyonda hayırseverlerin bağışlarıyla temin edilen kıyafetler dernek bünyesinde oluşturulan mağazada 105 çocuğumuza giydirildi. Yetimlerimiz söz konusu olduğunda, ne vakit kapısını çalsak bizleri geri çevirmeyen değerli gönüllümüz Konya Civil Mağaza sorumlusu Yunus TİKTAŞ, 50 çocuğumuzun sponsorluğunu üstlendi. Çocuklarımızın kendi beğenilerine göre mağazadan seçmiş oldukları kıyafetleri giydiklerinde yüzlerindeki gülümseme görülmeye değerdi.
AYDER bayanlar birimi 155 çocuğun kendileri için emanet olduğunu sadece yetim haftasında değil yılın 365 günü onlar için gereken her türlü desteği vermeye çalıştıklarını ve yetimler için gerek sosyal gerekse kültürel alanda ihtiyaç duyulan her konuda yardımcı olmaya çalıştıklarını beyan ettiler.
Bayanlar birimimiz sadece yetim giydirme organizasyonunda değil her türlü projede desteklerini gönüllülerimize teşekkürlerini ilettiler.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA