• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYDER-İHHdan anlamlı kampanya
23 Şubat 2013 Cumartesi 15:45

AYDER-İHH'dan anlamlı kampanya

AYDER-İHH İnsani Yardım Vakfı 1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında Dünya ve Türkiye genelinde ''Yetimlere Dünyanızda Yer Açın'' kampanyası düzenledi.
AYDER-İHH İnsani Yardım Vakfı 1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında Dünya ve Türkiye genelinde ''Yetimlere Dünyanızda Yer Açın'' kampanyası düzenledi.
     1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında devam edecek olan ''Yetimlere Dünyanızda Yer Açın'' kampanyasıyla Türkiye ile birlikte toplam 41 ülke ve bölgede 230 farklı proje gerçekleştirilecek.
     Kampanya kapsamında, Konyalı yetim çocuklar, kendi oyuncaklarını ve elbiselerini Suriye'deki çocuklara gönderecek.
     İHH Konya Şube Başkanı Hidayet Yılmaz, vakıf binasında düzenlediği basın toplantısında, Dünya genelinde 165 milyon yetim insanın yaşadığını ifade etti.
     100 milyon çocuğun şu an sokaklarda her türlü tehlikeye açık olduğunu belirten Yılmaz, 1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında yetim dayanışma günleri programı düzenlediklerini dile getirdi.
     Bu tarihler arasında, 30 bin yetimin yaşadığı bölgelere ziyarette bulunduklarını dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:
     ''Bölgelerdeki o çocuklara sevgi ve merhametimizi ulaştırıyoruz. Onları çeşitli hediyelerle ve etkinliklerle sevindiriyoruz. Konya'da yaşayan yetimlerimiz kendilerine verilen hediyeleri kabul etmeyip Suriye'deki kardeşlerine gönderecekler. Önümüzdeki günlerde topladığımız bu hediyeleri, Suriye'nin Türkiye sınır bölgelerinde açılan kamplara götüreceğiz.''
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA