• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ayakkabıda Kalite Modeller
18 Eylül 2020 Cuma 13:54

Ayakkabıda Kalite Modeller

Ayakkabıda Kalite Modeller

 

Ayakkabı alacak olanlar için çeşitliliğin olduğu mağazalar tercih sebebidir. Bu konuda hizmet veren firmalar içerisinde Tergan, ilk akla gelenlerindendir. Ayakkabıda şıklık kadar, kalite de son derece önem taşımaktadır. Firmanın gerek kadın gerekse de erkek ayakkabılarında çeşitlilik oldukça fazladır. Kadın ayakkabılarında kışlık ve yazlık türü ayakkabı çeşitleri kadar, abiye, bilekten bağcıklı ve dolgu topuklu ayakkabılar da öne çıkmaktadır.

Deri kullanımında kaliteli tasarımlar söz konusudur. Spor ayakkabı çeşitlerinde de ortopedik taban kullanımı, terletmez iç tasarımları nedeniyle, yürüyüş ve her türlü spor dalını yapmaya müsait yapıda tasarımlardır. Ayakkabı alırken her bayanın zevki farklı olacaktır. Bu farklı zevklere hitap edecek çeşitlilikte model zenginliği için mağazanın ürünleri zengin içerik sunmaktadır.

Kadın Ayakkabılarında Model Zenginliği

Kadın ayakkabı modelleri içerisinde en fazla çeşitliliğin görüldüğü Tergan Mağazası, sektörde giderek büyüyen firmalar içerisindedir. Ayakkabılarda renk çeşitliliği oldukça fazladır. Alışılagelmiş olan siyah, beyaz ve kahve gibi tonların yanı sıra pudra, sarı, platin, altın, kırmızı gibi renklere de rastlamak mümkündür. Yazlık sandaletlerde terletmez kumaş gibi tasarımlar öne çıkarken, rahat hareket etmeyi sağlayan dolgu topuklar da öne çıkan tasarımlar arasındadır.

Taba renkli deri sandalet tasarımlar, lame renkli üstten atkılı abiye ayakkabı modelleri ile birbirinden şık ve farklı modeli bir arada görmek mümkündür. Her ortamın giyilecek ayakkabı tasarımı farklı olmaktadır. Yazlıkta, iş yerinde ya da koşuda giyilecek ayakkabı türleri birbirinden farklı olmaktadır. Trekking yaparken, günlük yaşantıda giyilecek spor ayakkabılarda da farklı modelleri görmek mümkündür.

Tekstil ayakkabı türlerinde de ayak bileğini saran, spor görünümlü ve farklı renklerde model içerikleri yer alır. Makosen, sneaker modellerde çok farklı ayakkabı tasarımlarını mağazada bir arada görmek mümkündür. Nappa, deri, nubuk, deri ve tekstil gibi çok farklı iç ve dış yüzey kaplamalar bulunmaktadır.

Mevsim Şartlarına Uygun Ayakkabı Türleri

Mevsim şartlarına uygunluk, ayakkabılarda son derece önem taşır. Kışın, su geçirmez özellikte ayakkabı kullanımı tercih edilmelidir. Yazın terletmeyen deri tasarımlı ayakkabılar da mevsim şartlarına uygun olan ayakkabılardır.

Özellikle iş hayatında uzun süre ayakta kalanlar için ayakkabılar, sağlıksız malzemelerle yapıldığı takdirde, ayak sağlığını olumsuz yönde etkilemektedir. Ortopedik olmayan tabanlar, ayak sağlığı kadar iskelet sağlığını da olumsuz şekilde etkileyecektir. Tergan, bu konuda kaliteli ve mevsime uygun  ayakkabı tasarımları ile tercih edilecek firmaların başında gelmektedir.

Her Zevke Uygun Ayakkabı Modelleri

Markanın erkek ayakkabı modelleri de zengin içeriklidir. Spor tarzda ya da iş yaşamında kullanılacak olan ayakkabı modellerinde deri, nubuk gibi malzeme kullanımı yaygındır. Ortopedik oluşu ve şık modelleri ile her zevke hitap edebilmektedir. Yürüyüş ayakkabıları olarak ta çok fazla model içeriğini görmek mümkündür. Markanın ayakkabı model çeşitliliği için https://www.tergan.com.tr/kadin-ayakkabi  sitesinin daha yakından incelenmesi tavsiye edilir.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA