• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Avukatı Kurtlar Vadisinin ilham kaynağı çıktı!
24 Aralık 2013 Salı 09:07

Avukatı Kurtlar Vadisi'nin ilham kaynağı çıktı!

17 Aralık'ta başlayan operasyon kapsamında gözaltına alınan iş adamı Reza Zarrab'ın avukatı tanıdık bir isim çıktı.
Reza Zarrab'ın avukatlığını üstlenen Şeyda Yıldırım, yeraltı dünyasının tanınan isimlerinden Alaattin Çakıcı'nın da avukatı. Yıldırım aynı zamanda Erol Evcil ve Ebru Gündeş'in de avukatlığını üstlenmişti.
 
Şeyda Yıldırım, Kurtlar Vadisi dizisinde 'avukat Elif'in de ilham kaynağı olarak biliniyor. Yıldırım, cezaevinde evlenen Sedat Peker'in de nikah şahitleri arasında yer almıştı.
 
Yıldırım'ın yıllar önce verdiği röportajdan kısa bir alıntı:
Şeyda Yıldırım, 1994'te başlamış Alaattin Çakıcı'nın davalarına girmeye. "Ömrüm yettikçe de devam ederim" diyor. Çakıcı ile aralarında aşk ilişkisi olduğu yolunda çıkan haberden sonra en çok annesinin tepki gösterdiğini söylüyor. Bürosunda sorularımızı yanıtlayan Yıldırım, "Bu davalar nedeniyle ailemden tepki alıyorum. Annem hâlâ bunu kabullenmiş değil. Endişe ediyor. Ama herkesin savunma hakkı vardır" diye konuşuyor.
 
TEHDİTLER...
Annesinden çok korktuğunu anlatan Yıldırım, "Ölüm tehditleri gelir ama bunları ciddiye almıyorum. Annem avukat olan babamdan alışkın ama ben kadınım " şeklinde konuşuyor. Yıldırım, Çakıcı'yla ilişkisi olduğuna dair iddiaları ise şöyle yanıtlıyor: "Türkiye'ye döndüğünde savunmaya hazırlanmak için sürekli görüşmeye gittik cezaevine. Sonra ilişkimiz olduğunu yazan haber çıktı. Annem benimle günlerce konuşmadı."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA