• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Avrupada rövanş gecesi
27 Ağustos 2009 Perşembe 16:03

Avrupa'da rövanş gecesi

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz bu gece play-off turu rövanş maçlarına çıkacaklar
FENERBAHÇE - SION

UEFA Avrupa Ligi Play Off turu ilk maçında, Sion'u deplasmanda 2-0 deviren Fenerbahçe, UEFA'da gruplara kalmak için bugün saat 21.30'da İsviçre ekibiyle bir kez daha kozlarını paylaşacak.

Kadıköy'de yine bir şölen gecesi... UEFA Avrupa Ligi Play Off turu ilk maçında, Sion'u deplasmanda 2-0 deviren Fenerbahçe, UEFA'da gruplara kalmak için bugün saat 21.30'da İsviçre ekibiyle bir kez daha kozlarını paylaşacak.
 
LEVADIA TALINN - GALATASARAY

UEFA Avrupa Ligi Play Off turu ilk maçında, Ali Sami Yen'de Levadia Talinn'i 5-0 yenen Galatasaray, Estonya'da formalite maçına çıkıyor.

Sarı-Kırmızılı takımda, yeni transfer Elano'nun ilk 11'de yer alması bekleniyor. Saat 21:00'da başlayacak olan maçı, Macaristan Federasyonu'ndan Istvan Vad yönetecek.
 
TOULOUSE-TRABZONSPOR

Büyük umutların bağlandığı Avrupa Ligi öncesinde oynadığı Play-Off ilk maçında kendi sahasında Toulouse'a 3-1 yenilen Trabzonspor, Fransa'ya bir mucizeyi gerçekleştirmek için gitti.

Büyük umutların bağlandığı Avrupa Ligi öncesinde oynadığı Play-Off ilk maçında kendi sahasında Toulouse'a 3-1 yenilen Trabzonspor, Fransa'ya bir mucizeyi gerçekleştirmek için gitti. Bordo-Mavililer, sabah saatlerinde özel uçak ve 18 kişilik futbolcu kafilesiyle Fransa'ya uçtu, son antrenmanını ise maçın oynanacağı Municipal Stadı'nda yapıp, karşılaşma saatini beklemeye başladı. Sakatlığı süren Yattara, kırmızı kart cezalısı Engin Baytar ve statü sebebiyle forma giyemeyecek olan Gabriç, Fransa'ya götürülmedi. Başk­an Sadri Şener'e destek için Trabzon Valisi Recep Kızılcak ve Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz da takım uçağındaki yerini aldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA