• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Avrupa 3.’sü Çelik’ten Başkan Tutal’a ziyaret
04 Kasım 2015 Çarşamba 13:22

Avrupa 3.’sü Çelik’ten Başkan Tutal’a ziyaret

İşitme engelliler Avrupa Şampiyona’sında 73 kiloda Avrupa 3.’sü olan Yusuf Çelik Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Avrupa 3.’sü Seydişehirli genç sporcu, Judo Konya İl Temsilcisi Hüsamettin Çelik ve İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdür Vekili Soner Balcı ile birlikte Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti. Başarılı sporcu Yusuf Çelik, Avrupa derecesi almasında başarısının azimli ve istikrarlı çalışmalarında destekçi olan antrenörlerine, takım arkadaşlarına ve desteklerini esirgemeyen Başkan Tutal’a teşekkür etti.
Judocu Çelik’i almış olduğu başarıdan dolayı kutlayan Başkan Tutal, “Ermenistan’da yapılan müsabakalarda Seydişehir’den Avrupa Judo Şampiyonasında sporcularımızın başarı alması büyük gurur verici. Biz sporcularımıza imkanlarımız noktasında her zaman yardımcı olmaya hazırız. Kendilerine öğrenim ve spor hayatlarında başarılar diliyorum.3 madalyadan birinin ilçemiz Seydişehir Spor kulübü sporcusunun alması ilçemiz adına, Konya adına, Ülkemiz adına büyük bir başarıdır. Sporcumuzu ve antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.
Konya Judo İl Temsilcisi Teknik Direktör Hüsamettin Çelik ise, Seydişehir’de sporcuların her geçen gün kaliteyi arttırdıklarını ve bunun meyvesinin alındığını belirterek, “Çocuklarımızın spor hayatında sporcularına ve antrenörlerine desteklerini esirgemeyen Belediye Bakanı Mehmet Tutal’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA