• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Av tüfeği ile intihar etti
27 Mayıs 2011 Cuma 09:50

Av tüfeği ile intihar etti

Eskişehir'de mahkeme kararıyla evden uzaklaştırma cezası alan adam, Konya'nın Beyşehir ilçesinde av tüfeği ile intihar etti.

Eskişehir'de mahkeme kararıyla evden uzaklaştırma cezası alan adam, Konya'nın Beyşehir ilçesinde av tüfeği ile intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir il merkezinde yaşayan evli ve iki çocuk babası emekli Halim Koçer (49), Beyşehir'e bağlı Gölyaka beldesi sınırlarında Beyşehir-Yenişarbademli yolu üzerinde av tüfeği ile vurulmuş olarak bulundu. Koçer'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Beyşehir Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İntihar ettiği belirlenen şahsın kardeşi Yılmaz Koçer, Beyşehir'de gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyinin Eskişehir il merkezinde ikamet ettiğini ve eşi ile kavgalı olduğundan dargın yaşadığını, bu yüzden mahkemelik olduğunu belirterek, mahkemeden ise evden uzaklaştırma cezası aldığını söyledi.

Ceza üzerine ağabeyinin Eskişehir'den otomobiliyle yola çıkarak Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki yakınlarının yanına gelmek üzere olduğu yönünde ablasına telefon açıp bilgi verdiğini anlatan Koçer, "Ablama telefonda yolda olduğunu ve Yenişarbademli'ye yaklaştığını söylemiş. Gelmeyince aramaya çıktık. Yol kenarına aracı park edip, 20 metre ileride ormanlık alanda av tüfeğiyle kendisini başından vurmuş. Sanıyorum bunalıma girince yolda veya Eskişehir'den satın aldığını tahmin ettiğimiz av tüfeğini başına dayayıp tek el ateşleyerek intihar etmiş. Cesedini aracına 20 metre mesafede bulduk" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA