• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aslı Nemutlu son yolculuğunu uğurlandı
14 Ocak 2012 Cumartesi 14:51

Aslı Nemutlu son yolculuğunu uğurlandı

Erzurum'da antrenman yaparken düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden milli kayakçı Aslı Nemutlu, son yolculuğuna uğurlandı.
 Erzurum'da antrenman yaparken düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden milli kayakçı Aslı Nemutlu, son yolculuğuna uğurlandı.
 
Cenaze törenine genç milli kayakçının çok sayıda seveni katılırken, okul arkdaşları gözyaşlarına hakim olamadı.
Erzurum Konaklı Kayak Merkezi'nde antrenman yaparken düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 17 yaşındaki milli kayakçı Aslı Nemutlu için Karacaahmet Mezarlığı'ndaki Şakirin Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.
 
Törene, milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun annesi Ayşe ve babası Metin Nemutlu, kardeşleri, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, arkadaşları ve çok sayıda sevenlerinin katıldığı görülürken, Gençlik ve Spor
Bakanı Suat Kılıç, Kayserispor Kulübü ve Kayak Federasyonu'nu da çelenk gönderdi. Tören sırasında milli kayakçının ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Törenin ardından milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun ailesi, gözyaşları içerisinde tabutunun üzerine olimpiyatlarda aldığı ödülleri koydu.
Çok üzgün olduklarını belirten Aslı Nemutlu'nun okul arkadaşı Yiğit Özel, "Ondan yeni bir başarı beklerken böyle bir ani ölümü hiç birimiz için iyi olmadı. Onu okulda görmek istedik, o bizim yıldızımızdı. Ama artık o bizimle değil ve biz çok üzüldük. Çok başarılı biriydi" dedi.
Kılınan cenaze namazının ardından genç milli kayakçı Aslı Nemutlu'nun cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA