• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aslan tribünleri doldurmak istiyor
14 Aralık 2010 Salı 20:40

Aslan tribünleri doldurmak istiyor

Cimbom devrede almayı planladığı 4 futbolcu için 15 Milyon Euro daha bütçe ayırdı.

G.Saray sezon başında Cana, İnsua, Misimovic ve Pino’ya 16 milyon Euro ödedi ama 4 yabancıdan beklediği verimi alamadı. Aslantepe dolsun diye takım yeni yabancılarla süslenecek. Emana, Jenas, Baptista yine gündemde. 4. isim sürpriz.

Galatasaray’da devre arasında yapılması planlanan transferler için, yönetimyine dev bir bütçe ayırdı. Ligde tarihinin en başarısız sezonunu geçiren Sarı-Kırmızılılar, 15 Ocak’ta açılacak olan Türk Telekom Arena’ya giderken, taraftarların ilgisini çekmek ve sezon sonunda Avrupa kupası iddiasını sürdürebilmek için 15 milyon Euro’luk bir transfer bütçesi daha ayırdı.

Yönetim sezon başında da yine benzer bir bütçeyi yeni transferler için ayırmış ancak alınan sonuçlarla büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Misimovic’i Wolfsburg’tan 8 milyon Euro bedelle alan G.Saray, Arnavut Cana için 4.5, Kolombiyalı Pino için de 3 milyon Euro ödemişti. Arjantinli İnsua’yı da 750 bin Euro karşılığında Liverpool’dan bir yıllığına kiralayan yönetim, böylece sezon başında renklerine bağladığı 4 yabancısı için, sadece bonservis bedeli ve kiralama ücreti olarak toplam 16 milyon 250 bin Euro ödemeyi garanti etmiş oldu.

Sarı-Kırmızılılar’da ilginç ve ilginç olduğu kadar da gizli bir çekişme yaşanıyor. Devre arası transferinde Hagi ile yönetimkelimenin tam anlamıyla ayrı tellerden çalıyor. Yönetim, Hagi’nin tercihlerini Rumen futbolculardan yana kullanmak istemesine karşılık farklı isimler peşinde. Listenin başında ise Romalı Baptista, Real Betis’li Emana ile Tottenham’lı Jenas bulunuyor. Bu oyuncunun yanına bir de Rumen ekleme planlarıyla birlikte Cimbom’un kasasından 4 futbolcu için 15milyon Euro daha çıkacak.

 

 
Timeturk


Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA