• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ASKONdan sert mesaj
20 Haziran 2012 Çarşamba 15:23

ASKON'dan sert mesaj

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım; kahpe terör örgütünün saldırıları sonucu Dağlıcada şehit düşen 8 askerimiz için başsağlığı yaralılar için geçmiş olsun dileklerini içeren bir mesaj yayınladı.

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım; kahpe terör örgütünün saldırıları sonucu Dağlıca’da şehit düşen 8 askerimiz için başsağlığı yaralılar için geçmiş olsun dileklerini içeren bir mesaj yayınladı.


Son zamanlarda ayyuka çıkan terör olaylarıyla iç ve dış güçlerin çirkin hedeflerine asla ulaşamayacaklarına değinen Yıldırım, “ Hainlerin günden güne yaptıkları kirli propagandalarına bu güzel topraklarda birlikte yıllarca yaşamış farklı milletlerin asla alet olmayacaklarını er ya da geç anlayacaklardır.” dedi. Gerekirse bu topraklarda yaşayan tüm milletlerin tek vücut olarak vatanı müdafaa edeceklerini de ifade eden Yıldırım, “Birilerinin kan dökerek hedeflerine ulaşamayacaklarını artık anlamaları gerekiyor. Bunların meclis içinde ki uzantıları, bu memleketin ekmeğinin yiyip suyunu içerek ve ulaşabilecekleri en üst noktaya kadar gelerek özgürce bir yaşam sürdükleri halde bunca şımarıkça çıkışlarının altında yatan etkenleri halkın merak ettiğini söyledi.” Yıldırım “Meclis kürsülerine çıkarak terör örgütü adına bu millete meydan okumak kimsenin haddine değildir. Terör örgütü ve onun uzantıları er ya da geç bu milletten hak ettiği cevapları alacaktır. Bu devlete içeriden ve dışarıdan zarar vermek isteyen çapulcular her zaman rezil rüsvay olup yok olup gitmişlerdir.” dedi.

 Yıldırım; Asırlardır çeşitli medeniyetlere beşiklik etmiş bu güzel topraklarda yaşayıp ta içeriden kirli hedefler peşinde olan kesimlerin bünyede yaşayan birer ur olduklarını ve bu mukaddes vatanın hayırlı evlatları ve silahlı kuvvetleri uzun yıllardır bıkmadan usanmadan bu urları temizlediği bu vesileyle de vatanın bütünlüğünün muhafaza edildiği ifade edildi. Yıldırım : “ Şimdi de aynı şey olacak. Kahpe terör örgütü mensupları ve işbirlikçileri günü geldiğinde bunu anlayacaklar. Ama kaçacak delik bulamayacaklar. Yıllardır bu millete yaşattıkları acılar ve kurdukları hain tuzaklar kendilerine mislinin fazlasıyla dönecektir.” dedi.

Başkan Yıldırım Son olarak ise; bir öz eleştiri yapmakta fayda görmekteyiz dedi.
Özel eğitimli paralı askerler alınmıştı bu askerler nerede? Bu derece önem arz eden terör örgütünün yol gecen hanına çevirdiği bu bölgede 3 ay eğitimli piyade erlerle çatışmaya giriliyor. Neden eğitimli askerler bu bölgede yok? Bunların sebepleri nelerdir? Neden önlemler alınmıyor. İnsansız hava uçakları Uludere olayında görüntüleme yapıyor, istihbarat veriyor da bu bölgede neden istihbarat vereme di? gibi soruları da yetkililere ve olayın sorumlularına sormadan geçemeyeceğiz.

Tekraren 8 askerimizin yakınları için başsağlığı yaralılar için geçmiş olsun dileklerimizi kurumumuz adına ifade ediyoruz. Dedi.

 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA