• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ASKON’dan Rektör Şahin’e ziyaret
26 Ocak 2016 Salı 14:06

ASKON’dan Rektör Şahin’e ziyaret

ASKON Konya Şubesi heyeti Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Mustafa Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Sinacı, Faysal Sayılgan, Hasan Küçük, Mustafa Genç, Mustafa İbalı, Mustafa Selman Genç, Muhammet Akbaş, Mustafa Aktaş ve Şube Genel Sekreteri MuazGülyiğit hazır bulundu. Yeni görevinden dolayı Rektör Şahin’i tebrik eden ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, “Sizin gibi önemli bir ismin bu göreve atanması bizleri son derece mutlu etti. Konya’nın yetiştirdiği başarılı bir hekimin şimdi de üniversitenin başında önemli hizmetlere imza atacağınıza inanıyoruz. Selçuk Üniversitesi Konya ve Türkiye için son derece bir kurum. Elbette şehir olarak üniversitemizin en iyi yerlere gelmesini isteriz. Bu noktada yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin de, “ASKON gibi şehrin lokomotif STK’sının ziyareti bizleri mutlu etti. Hep birlikte birşeyler yapmanın mücadelesini vereceğiz. İnşallah şehrimiz için ortak hizmetler nasip olur. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ DE ZİYARET EDİLDİ

ASKON Konya Şubesi heyeti gün içerisinde engelliler yönelik gelişmelere imza atan Selçuklu Eğitim Merkezi Mesleki Eğitim Okulu’nu da ziyaret etti. Heyet, okulu gezerek, çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aldı. Heyet, okulda eğitim gören öğrencilerle birlikte vakit geçirerek, onların çalışmalarına destek verdi. Eğitim merkezi yetkilileri ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade etti.

KONTİMDER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ASKON Konya heyeti son olarak Konya Tesisat, İnşaat Malzemecileri Derneği’ni (KONTİMDER) ziyaret etti. KONTİMDER Başkanı Osman Başaran tarafından karşılanan heyet büyük ilgi gördü. Başaran, ASKON gibi önemli bir kuruluşun kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “ASKON bizim de çalışma yaptığımız önemli bir kuruluş. İnşallah şehrimizin için işbirliği güzel çalışmalara imza atarız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz” dedi. ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım da, KONTİMDER Başkanı Osman Başaran’a hayırlı olsun temmenisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA