• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Askerlerimize güveniyoruz
11 Ekim 2012 Perşembe 15:31

'Askerlerimize güveniyoruz'

Akçakale Sınır Kapısı'nın Türkiye tarafında daha önce bir olan namlusu Suriye'ye çevrili halde konuşlanan zırhlı araç sayısı iki katına çıkartıldı.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in ziyaret ettiği Akçakale’de güvenlik önlemlerinin daha da artırıldığı gözlendi.
Zırhlı araç sayısı ise iki katına çıkarıldı. Araçların yanına nöbet tutmak için toprak mevzi hazırlanırken, ayrıca sınır bölgesindeki askeri hareketlilik de devam ediyor.
Bu arada, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’in ziyareti ilçede memnuniyetle karşılandı.
Genelkurmay Başkanı Özel'in ziyaretini değerlendiren Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, ''İnsanların ne kadar mutlu olduğunu gördük. Bu ziyaret bir nebze olsun ilçenin acısını dindirdi diyebilirim. İnsanlarda güven olduğunu gördük. İnsanlar Türkiye'nin ne kadar güçlü olduğunu hissetti. Bizimle uğraşılamayacağını, ülkemizin büyüklüğünü hissettiler'' dedi.
Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kartal da Orgeneral Özel’in ilçeyi onore ettiğini belirterek, “ Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Akçakale ilçesi var, Akçakale'nin arkasında devlet var, Genelkurmay Başkanı var. Hiçbir zaman boş kalmayacağına inanıyorum'' diye konuştu.
Esnaf Osman Avşar da Necdet Özel'in ilçeye gelmesinin kendilerini gururlandırdığını söyledi. Avşar, “Hiçbir zaman yıkılmayacağız. Askerlerimize güveniyoruz” dedi.
Esnaftan Mehmet Anlağan da Özel'in ilçeye gelmesinin kendilerini memnun ettiğini ve bu davranışı takdirle karşıladıklarını kaydetti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA