Artık semt pazarları daha hızlı temizlenecek

Artık semt pazarları daha hızlı temizlenecek
Meram Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, belediyenin kendi atölyesinde geliştirdiği bir aparatla semt pazarları temizliğine ayrılan süreyi yarı yarıya azalttı
Meram Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, belediyenin kendi atölyesinde geliştirdiği bir aparatla semt pazarları temizliğine ayrılan süreyi yarı yarıya azalttı. Kazanılan süre ile daha fazla caddenin temizliği yapılıyor.
 
Belediyenin kendi atölyesinde yapılan aparat, çöp arabasının arkasına monte edilerek pazar temizliği için ayrılan sürede yüzde 50 tasarruf sağlandı.
Pazarcı esnafı dağıldıktan sonra Muhacir Pazarı’nı 3, diğer pazarları da tek ekiple temizleyen Meram Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşık 3 – 4 saat süren temizlik süresini yeni sistemle yarı yarıya azalttı. Pazar temizliğinden sonra eskiden 4 – 5 caddenin temizliğini gerçekleştirebilen temizlik ekibi, şimdi ise 10’un üzerinde ana caddenin temizliğini yapıyor. Bu sistemle ilçedeki bütün semt pazarlarının temizliği daha hızlı yapılıyor.
 
Meram Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hasan Ben, projenin fikir babası olan belediye personeli Ömer Mutlu’ya bir  plaket vererek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.