• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Artık kolay maç yok
23 Şubat 2010 Salı 11:35

Artık kolay maç yok

Konyaspor oyuncusu Zafer Demir, Orduspor karşısında berabere kalarak önemli bir avantajdan yararlanamadıklarını belirtti.

Konyaspor oyuncusu Zafer Demir, Orduspor karşısında berabere kalarak önemli bir avantajdan yararlanamadıklarını belirtirken, oynanan karşılaşmaların artık kolay maçın olmadığını gösterdiğini kalan 11 maçı en iyi sonuçlarla tamamlayarak Süper Lig'e yükseleceklerine inandığını söyledi.

Orduspor karşısında kazanmak için mücadele verdiklerini ancak ortaya çıkan görüntünün şansları olmadığını gösterdiğini ifade eden Zafer Demir, " Kalan haftalarda bu şansı birazda kendimiz oluşturmalıyız diye düşünüyorum. Daha çok pozisyona girip, üretmemiz lazım. Artık maçlar çok daha zor. Biz Orduspor maçından 3 puan aldığımız takdirde yolumuzun bayağı bir açılacağının farkındaydık. Olmadı. Bu yıl hedefe ulaşmamız biraz zor olacak. Fakat inancımızdan hiçbir şey kaybetmeden çalışacağız. Kazanamamızın dışında tek üzüldüğümüz nokta gelen taraftarlarımıza galibiyet hediye edememekti. Ama canımız sağ olsun. İyi oynuyoruz, iyi yoldayız, iyi mücadele ediyoruz. İnşallah sonunda gülen taraf biz olacağız. Burada kimsenin moralini bozmasına gerek yok. İkinci devre böyle maçlar yaşanıyor. İnşallah bu bizim böyle yaşadığımız son maçımız olur. Deplasmanlardan 3 puan alabilecek kapasitemiz ve gücümüz var. Diğer takımlar bizim kadar bu işin peşinden gidemezler. Ben buna inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA