• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Artık bu sesler çıkmayacak
05 Ağustos 2011 Cuma 16:22

Artık bu sesler çıkmayacak

İnternette gezinirken en çok sinir bozan şeylerden biri, bu eklenti ile tarih oluyor.

İnternette gezinirken en çok sinir bozan şeylerden biri, bu eklenti ile tarih oluyor.

Tarayıcıda aynı anda birden fazla sekme açarak çalışanlar için bir anda başlayan ses gerçekten de çok sinir bozucudur. Sekmeler arasında dolaşıp sesin kaynağını bulmaya çalışırsınız ama genellikle tüm sekmeleri kapatıp, teker teker yeniden açmaktan başka bir çare bulamazsınız. Neyse ki bu sinir bozucu durumda yardımınıza yetişen bir eklenti var: MuteTab.

Google Chrome için geliştirilen bu eklenti tarayıcı sekmeleri arasından gizlenmiş bu istenmeyen seslerin kaynağını bulmak konusunda size yardımcı oluyor. Tarayıcının açık olan tüm sekmelerini inceleyen eklenti, o anda açık olan tüm sekmelerdeki sesleri kapatmanızı sağlayabildiği gibi dilerseniz sadece aktif olan sekmenin sesini de kapatabiliyor. Ama en büyük faydası aktif olan sekme haricindeki diğer tüm sekmelerin seslerini kapatabiliyor olması.

Her ne kadar teorik olarak çok faydalı bir eklenti olsa da, bazı sorunları da yok değil. Zaman zaman diğer sekmelerin seslerini kapatmak istediğinizde aktif sekmenin de sessizliğe büründüğüne şahit olabilirsiniz.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA