• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aronia Ultra Panax Set Temin Etme
20 Temmuz 2020 Pazartesi 12:10

Aronia Ultra Panax Set Temin Etme

Aronia Ultra Panax Set Temin Etme


Uzun zamandır aradığınız bir ürünü internet satış siteleri içinde aratıp bulduktan sonra gerekli ultra panax aronia özlü incelemeleri yapabilirsiniz. Ürünün adı, içeriğinde kullanılan bileşenler, saklama koşulları, nasıl ve ne zaman kullanılacağı gibi bilgileri, kullanıcı yorumlarını yine internet üzerinden öğrenebilirsiniz. Satış siteleri arasında fiyat kıyaslamaları yapabilir ve kendinize uygun olan bir adresten dilediğiniz sayıda ürün için sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz aynı gün içinde değerlendirilir ve kargo firmasıyla gönderim süreci başlar. Bir ya da iki iş günü süresinde kapınıza kadar gelen sipariş paketinizi zahmetsizce teslim alabilirsiniz. Ürün temin etmek için resmi satış sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Hızlı Teslimat!
Teslimat için gerekli olan en önemli detaylar adres ve iletişim bilgilerinizdir. Sipariş formunuzu düzenlerken adınız, soyadınız, adresiniz için güncel, doğru ve eksiksiz bilgilerinizi girebilirsiniz. Bundan sonra kişisel bilgileriniz ışığında paketiniz hazırlanır ve adresinize doğru yola çıkar. Ev ve ya iş yerinize gelecek olan paketiniz MNG Kargo, PTT Kargo, Aras Kargo şirketlerinden biriyle, kaliteli bir hizmetle ulaşmaktadır. En geç iki iş günü sonunda teslimat gerçekleşmektedir.


Nasıl Ödeme Yapılır?
Bir ürünün gerçek sahibi olabilmek için ödeme yapmanız gerekmektedir. Fiyat listesini inceleyerek ne kadar ödeme yapacağınızı öğrenebilirsiniz. Kapıda ödeme yöntemi en çok tercih edilen ödeme şeklidir. Teslimat sırasında kredi kartı ya da nakit para ile satın alım gerçekleşebilmektedir. İnterneti kullanmaya devam etmek isteyenler ise EFT ve havale alternatiflerini seçebilirler.


Bileşenler ve Kullanım Önerisi
İçerisinde vitamin, anti oksidan ve mineraller bulunan ürün tamamen bitkiseldir. Muhteviyatın bitkisel olması da özellikle bilinçli tüketiciler tarafından tercih edilmesine sebep olmaktadır. Kullanımı ise gayet pratiktir. Paket içeriğinde 4 adet 30lu kapsül ve 1 adet çay mevcuttur. Çay gün içinde iki kez kolaylıkla demlenerek hazırlanabilmekte ve kullanılabilmektedir.


Fiyat Listesi
ultra panax aronia 4Lü 30 kapsül + 1 çay hediye 99 tl + 10 tl kargo ücreti, 2 set 189 tl + ücretsiz kargo, 3 set 289 tl + ücretsiz kargo, 4 set 389 tl + ücretsiz kargodur.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA