• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Armağan Konyalılarla buluştu
04 Haziran 2011 Cumartesi 14:06

Armağan Konyalılarla buluştu

Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivalinde Konyalılarla buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında düzenlenen Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali devam ediyor.

Festivalin 10’uncu gününde Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan’ın konuk olduğu etkinliğe KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Tarihi konularla ilgili bazı bilgilerin yanlış ve eksik aktarıldığını belirterek, bunları örneklerle anlatan Armağan, izleyicilerden gelen soruları da yanıtladı.

KOSKİ Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş’ın söyleşinin sonunda çiçek takdim ettiği Yazar Mustafa Armağan, daha sonra programa katılanlarla sohbet ederek kitaplarını imzaladı.

100 Gün 100 Etkinlik Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 4 Haziran Cumartesi akşamı Cennetin Rengi isimli sinema gösterimi, 5 Haziran Pazar akşamı ise Oğuz Saygın ile söyleşi yer alacak.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA