• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Arınç Kamboçyada Zaman Üniversitesi açtı
21 Şubat 2011 Pazartesi 15:37

Arınç Kamboçya'da Zaman Üniversitesi açtı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Zaman Eğitim Kurumlarının başarısını
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Zaman Eğitim Kurumlarının başarısını Zaman Üniversitesiyle taçlandırdığını söyledi.
     Zaman Eğitim Kurumları tarafından Kamboçya'nın başkenti Phnom Penh'te yaptırılan Zaman Üniversitesi'nin açılışını yapan Bakan Arınç, burada yaptığı konuşmada Zaman Üniversitesi'nin en yüksek nitelikte eğitimle Kamboçya'nın gençlerine eğitim vereceğini belirtti.
     Öğrencilerin burada alacakları eğitimle Türkiye ile Kamboçya arasında dostluk köprüsü kuracaklarına inandığını ifade eden Bakan Arınç, ''Bu okullarımızda bugüne kadar çok başarılı öğrenciler yetiştiren, çok büyük sınavlardan çocuklarımızı başarıyla geçirerek Kamboçya'da en başarılı okullar arasında sayılan Zaman Okulları bundan sonra da üniversitedeki eğitimiyle Kamboçya hükümetinin dikkatini çekecektir'' dedi.
     Bakan Arınç'ın ardından bir konuşma yapan Kamboçya Başbakan Yardımcısı Sok An da Zaman Eğitim Kurumları'nın faaliyetlerini uzun zamandan beri takdirle takip ettiğini ve Zaman Üniversitesinin başarılı bir eğitim vereceğini kaydetti.
     Konuşmaları ardından Bakan Arınç ve Başbakan Yardımcısı Sok An birlikte kurdela keserek Zaman Üniversitesinin açılışını yaptılar. Arınç ve beraberindekiler daha sonra üniversiteyi gezdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA