• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Arda: Çakar ile hesaplaşacağız
07 Eylül 2011 Çarşamba 10:19

Arda: Çakar ile hesaplaşacağız

Kazakistan maçı sonrası söylediği sözlerle eleştiri oklarının hedefi olan Arda Turan, Avusturya ile yaptığımız müsabakanın ardından imalı açıklamalarda bulundu.

"Attığım golu tüm halkların şehit olan evlatlarına armağan ediyorum" sözleri büyük tartışma yaratan Arda, maç sonu yaptığı açıklamada, "Benim ailem de bu ülkeye şehit verdi. Ben çok özür diliyorum ülkeme böyle bir şey söylediğim için. Bu konuda bile eleştiriliyoruz. Bir daha böyle bir konuda sorumluluk almayız o zaman." diyerek tepkisini dile getirdi.

"ÇAKAR KENDİNE DİKKAT ETSİN"

Sarf ettiği sözler nedeniyle farklı tepkiler alan Arda Turan, kendisi için "Akıllı ol" diyen futbol yorumcusu Ahmer Çakar'a sinkaflı tepki gösterdi.

Milli futbolcu Avusturya maçının ardından soyunma odasından çıkarken "Ahmet Çakar, kendine dikkat etsin. İstanbul'a dönüşte onunla hesaplaşacağız. Bugüne kadar annem-babam bile 'akıllı ol' demedi. Artık Galatasaray'ın futbolcusu değilim. Daha önce bazen kulübümü korumak için susuyordum, artık susmam. Herkes ne konuştuğunu bilecek" derken sinkaflı cümleler kullandı.

"SORUMLULUK ALMAKTAN KAÇMAM"

Avusturya karşısında 90+1. dakikada penaltı kaçıran yıldız oyuncu, karşılaşma ile ilgili ise "Penaltıyı kaçırdığım için üzgünüm. En iyi ikinci olma iddiamız vardı ama üzgünüm. Kendi açımdan da gayet başarılı bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Bu takımda sorumluluğu üzerime almak zorundayım. Bir rakibimizi geçtik. Şimdi bir başka rakibimiz kaldı ikincilik yolunda. O da Belçika. Avrupa Şampiyonası'na doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Benim için Milli Takım'ın değeri çok farklı ama olmadı bu akşam üzgünüm. Arkadaşlarımın hepsini ayrıca tebrik ediyorum." dedi.

Kazakistan maçında penaltı kaçıran Burak Yılmaz'ın, Avusturya karşılaşmasında penaltı noktasına gelmediği ve bu yüzden kendisinin sorumluluk aldığı hatırlatılan Turan, şöyle devam etti:

"Ben bu takımda sorumluk almaktan hiç kaçmadım. Olursa yine sorumluluk alırım. Futbolda olan şeyler. Belçika'yla aramızı aştık. Umraım her şey istediğimiz gibi olur. Çok emek sarfettik şampiyonaya gitmek için."

 

Hürriyet

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA