• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aracınızı uygunsuz park etmeyin!
05 Aralık 2015 Cumartesi 14:21

Aracınızı uygunsuz park etmeyin!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, çöp konteynerlerinin önüne yapılan gelişigüzel uygunsuz araç parklarının temizlik hizmetlerinde aksamalara yol açtığı bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, ilçe merkezinde özellikle ana caddelerde çöp konteynerlerinin konuşlandırıldığı alanlara önlerine dubalar çekilmesine rağmen gelişigüzel ve uygunsuz araç parklarının yapıldığı belirtilerek, bunun temizlik mesaisi yürüten görevlilerin işini zorlaştırdığı ve temizlik hizmetlerinde aksamalara yol açtığı kaydedildi.
Açıklamada, bazı mahallelerde çöp konteynerlerinin dışına gelişigüzel dökülen evsel atıkların da çevre ve görüntü kirliliği oluşturduğuna dikkat çekildi. Bu durumun aynı zamanda temizlik personelinin görevini güçleştirdiği bildirilerek, şunlar kaydedildi; “Yaşanan bu durum gün içerisinde mahallelerde ring yapan temizlik personelimizin işini de oldukça zorlaştırmaktadır.Ayrıca, çöp konteynerlerinin dışına dökülen çöp ve evsel atıklar, duyarlı vatandaşlarımızın da yoğun şikayetine neden olmaktadır. Vatandaşlarımızdan istirhamımız; temiz bir çevre ve sağlıklı bir toplum oluşturabilme adına çöp ve evsel atıkları çöp konteynerlerinin içerisine atmasıdır.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA