• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aracın camını kırarak bilgisayar ve telefonu çaldı
23 Ağustos 2012 Perşembe 13:06

Aracın camını kırarak bilgisayar ve telefonu çaldı

Konya'da iki hafta önce hırsızlıktan yakalanan ve mahkemeden serbest kalan şüpheli, yine bir aracın camını patlatarak hırsızlık yaptı.
Konya'da iki hafta önce hırsızlıktan yakalanan ve mahkemeden serbest kalan şüpheli, yine bir aracın camını patlatarak hırsızlık yaptı. Ancak polis, bu kez de hırsızı henüz bilgisayar ve telefonu çalınan vatandaşın haberi olmadan yakaladı.
Olay, merkez Meram ilçesi Muradiye Mahallesi'nde meydana geldi. Halil Yerlikaya'ya ait hafif ticari aracın camını kıran şüpheliler dizüstü bilgisayar ve cep telefonu çaldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler çalışmasını sürdürürken şüpheliler Yusuf A. (20) ve Hasan E'nin (28) bulunduğu aracı durdurarak kontrol etti. Aracın içerisinde dizüstü bilgisayarı gören polis, şüphelilerin kayıtlarını kontrol ettiğinde Yusuf A'nın 22 kez hırsızlıktan kaydının bulunduğunu ve iki hafta önce yakalanıp serbest kaldığını öğrendi. Araştırma yapan polis, yakın bir yerde camı kırılan aracı bulunca olay ortaya çıktı. İki hafta önce yakalanıp serbest kalan ve 22 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan Yusuf A. ve arkadaşı Hasan E'nin çaldığı bilgisayar ve cep telefonunun yanı sıra başka bir araçtan çaldıkları oto teybi de çıktı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA