• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Araç tramvay yoluna girdi
17 Eylül 2010 Cuma 11:27

Araç tramvay yoluna girdi

Konya'da içinde iki kişinin bulunduğu otomobil, seyir halindeyken başka bir aracın arkadan çarpması sonucu tramvay yoluna girdi.
 Konya'da içinde iki kişinin bulunduğu otomobil, seyir halindeyken başka bir aracın arkadan çarpması sonucu tramvay yoluna girdi. Tramvay seferlerinin iptal edildiği kazada otomobilde bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
 
Kaza, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi Belediye Kavşağı yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emniyet Kavşağı yönünden belediye istikametine giden Ümit Parlak idaresindeki 42 BP 383 plakalı otomobil, seyir halindeyken plakası alınamayan başka bir otomobilin arkadan çarpması sonucu kontrolden çıktı. Yoldan çıkan otomobil, hızla tramvay yoluna girerek demir korkuluklara çarptı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Ümit Parlak ile yanında yolcu olarak bulunan Abdulhalim
Büyükkoyuncu hafif şekilde yaralandı.
 
 Kazada hafif yaralanan sürücüye ilk müdahale olay yerine gelen ambulansta yapılırken, yüzünden yaralanan Abdulhalim Büyükkoyuncu ise Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kazaya sebebiyet verdikten sonra kaçan, plakası alınamayan koyu renkli otomobili bulmak için çalışma başlattı. Tramvay seferlerinin bir süre aksadığı kazada, olay yerinde beklemek zorunda kalan bazı yolcular ile vatman arasında yola devam edilmesi konusunda kısa süren bir tartışma yaşandı.
Tramvay yolundaki otomobilin çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasıyla tramvay seferleri çift yönlü olarak açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA