• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Arabasını raylar üzerinde sürecekti
09 Mart 2010 Salı 10:51

Arabasını raylar üzerinde sürecekti

Konya'da virajı alamayarak tramvay yoluna uçan otomobilden yara almadan kurtulan alkollü sürücü, "Arabada bir sıkıntı" yok diyerek otomobiline tekrar binmek istedi.

Konya'da virajı alamayarak tramvay yoluna uçan otomobilden yara almadan kurtulan alkollü sürücü, "Arabada bir sıkıntı" yok diyerek otomobiline tekrar binmek istedi. Yardım almadan ayakta duramayan 235 promil alkollü çıkan sürücüye bayan arkadaşı kolundan tutarak yardımcı olmaya çalıştı.

Kaza, saat 01.30'da merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi Trafik Ekipler Amirliği karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emniyet kavşağından Belediye istikametine giden A.E.(27) idaresindeki 06 BU 1326 plakalı otomobil, sürücünün viraja süratli girmesi sonucu kontrolden çıktı. Hızla kaldırıma çıkıp etrafında dönerek sürüklenen otomobil tramvay yoluna düştü. Raylar üzerinde de yaklaşak50 metrekadar ters yönde sürüklenen otomobil, demir korkuluklara çarparak durabildi. Kazada hasarın meydana geldiği otomobilde bulunan sürücü A.E. ile yanında bulunan kız arkadaşı yara almadan kurtuldu. Sürücü ve arkadaşı caddenin karşısında bulunan polislerin gelmesiyle otomobilden aşağıya indirildi. İleri derecede alkollü olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü aracından indikten sonra yanındaki bayan arkadaşının desteğiyle ayakta durabildi.

BİR SIKINTI YOK DEYİP OTOMOBİLE BİNMEK İSTEDİ
Aracındaki hasarı göremediği için polislere "Arabada bir sıkıntı yok" diyerek otomobiline tekrar binmek isteyen sürücüye olay yerine daha sonra gelen bir arkadaşı ve polisler engel oldu. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorlanan sürücü, arkadaşı ve polis sayesinde düşmekten kurtuldu. Bir süre kaldırımda oturduktan sonra tekrar ayağa kalkan ve birçok kez düşme tehlikesi geçiren alkollü sürücüye her seferinde bayan arkadaşı kolundan tutarak yardımcı oldu. Kazadan yara almadan kurtulan A.E., aşırı derecede alkollü olduğu için olay yerine ambulans çağrıldı. "Bir sıkıntı yok" diyerek ambulansa binmek istemeyen A.E., yine bayan arkadaşı ve polis tarafından ikna edilerek ambulansa bindirildi. Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi alınan A.E.'nin, 235 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazanın ardından raylar üzerinde bulunan otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılarak otoparka çekildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA