• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Apple iPhone 5i geri alıyor
28 Nisan 2014 Pazartesi 10:01

Apple iPhone 5'i geri alıyor

Apple'ın yoğun olarak iPhone 5'lerde görülen güç tuşu sorunu nihayet ortadan kalkıyor. Apple, Türkiye dahil tüm dünyada bozuk güç tuşu olan iPhone 5'leri geri alıyor ve değiştiriyor.

2012 yılında satışa sunulan ve o günden bu yana kullanıcıların en çok dert yandığı konuların başında gelen güç tuşu sıkıntısı ile kullanıcılar söz konusu butona tıklayamıyor, telefonlarını kolayca açıp kapatamıyordu. Gelen aramaların sesini kısma dahil bazı alternatif görevleri de yerine getiren güç tuşu bozukluğuyla ilgili gelen şikayetlere kayıtsız kalmayan Apple ise yeni bir değişim programı başlattı.

2 Mayıs 2014 tarihinden itibaren bu program çerçevesinde güç tuşuyla sıkıntı yaşayan kullanıcıların iPhone 5'lerini en yakın Apple merkezine getirmesi isteniyor. İstanbul Zorlu Center'da açılan Apple Store'a da kullanıcılar bozuk olan iPhone 5'lerini getirip ücretsiz değişim fırsatından faydalanabiliyor.

Elbette bu işleme girişmeden önce iPhone'unuzun yedeğini almanızı, Ayarlar>Genel bölümü altında Sıfırla seçeneğiyle tüm içeriklerinizi silerek cihazınızı Apple merkezine götürmeyi unutmayın.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA