• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Antik kentte görsel şov
27 Kasım 2015 Cuma 10:24

Antik kentte görsel şov

Denizli’de su kayağı sporcuları Pamukkale’de yer alan Kleopatra Havuzu'nda görsel şov yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçen ay dünyaca ünlü su kayağı sporcularının Denizli'de çekeceği tanıtım filmine ev sahipliği yapmıştı. Ünlü su kayağı sporcularının Denizli'de gerçekleştireceği tanıtım filminin Türkiye ile birlikte Almanya, ABD ve dünyanın bir çok ülkesinde yayınlanacağı ifade edildi.
Ünlü su kayakçıları Hierapolis Antik Kenti'ndeki tarihi kalıntılarla dolu Kleopatra Havuzu'nda film çekimine başladı. Tanıtım filminde tarihi eserlerin de zarar görmemesi için gerekli izinler alınarak Kleopatra Havuzu'na özel bir platform kuruldu. Sporcular 36 derece sıcaklıktaki suda, su kayağında dünya çapında tanınmalarını sağlayan hünerlerini sergiledi. ‘Su üzerinde kaykay’ olarak bilinen ‘wake skate’ yapan Red Bull sporcuları, binlerce yıllık antik havuzda eşsiz görüntüler sergiledi. Denizli'nin tanıtımına büyük katkı koyacak tanıtım filmi 25 Kasım'dan itibaren yayınlanmaya başlarken, tüm dünyada milyonlarca kişinin izleyeceği belirtildi.
Projeyi başarıyla tamamlayan dünyaca ünlü sporcu Brian Grubb, yeryüzünün saklı cennetlerini arayarak dünyayı gezdiğini belirterek, "Bugüne kadar wake skate yapılmamış mekanları araştırıyorum. Denizli’deki antik kent ve havuz, bu sporu yapmak için çok özel bir yerdi. Daha önce yaptıklarımızdan çok farklıydı. Tarihi değeri olan ve bu kadar güzel bir mekanda wake skate yapmak mükemmel bir deneyimdi.Ayrıca soğuk havada sıcak bir havuzda kaymak eşsiz bir duygu oldu" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA