• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Annelerimizin haklarını ödeyemeyiz
07 Mayıs 2016 Cumartesi 15:45

"Annelerimizin haklarını ödeyemeyiz"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Hayatımızın en değerli varlığı olan, baş tacımız annelerimizi her gün hatırlamalı, gönüllerini hoş tutmalı, dualarını almalıyız” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Anneler Günü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajı şöyle:

“Varlık sebebimiz olan tüm annelerimizin bu özel gününü canı gönülden kutluyorum. Annelik, özünde sevgi ve şefkat bulunan dünyadaki en yüce duygudur. Varlıklarıyla her zaman güç bulduğumuz annelerimiz, yaşam boyu yol göstericimiz olmuşlardır.

Bizleri dünyaya getiren, binbir emekle yetiştiren, koruyan ve kollayan cennet kokulu annelerimizin haklarını ödeyemeyiz. Hangi yaşta olursak olalım onlar en sıkıntılı anlarımızda başımızı yaslandığımız bir çınar, sığındığımız korunaklı bir limandır.

Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize, hayatlarının her gününde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır. Anneler Günü, ailenin öneminin, annenin hakkının asla ödenemeyeceğinin farkına varılması, hatırlanması açısından anlamlıdır.

Hayatımızın en değerli varlığı olan, baş tacımız annelerimizi her gün hatırlamalı, gönüllerini hoş tutmalı, dualarını almalıyız. Bu duygularla tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, onlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA