• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Anneler oynadı, çocukar seyretti
08 Mart 2011 Salı 19:32

Anneler oynadı, çocukar seyretti

Denizli'de ''Annem Futbol Oynuyor'' organizasyonunda öğrenci anneleri gösteri maçı yaptı.
Denizli'de ''Annem Futbol Oynuyor'' organizasyonunda öğrenci anneleri gösteri maçı yaptı.
     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesi tarafından düzenlenen ''Annem Futbol Oynuyor'' organizasyonuyla, öğrenci annelerinden oluşan Yıldızlar ile Gülen Yüzler takımı, Kredi Yurtlar Kurumu Kapalı Spor Salonu'nda gösteri maçı oynadı.
     TFF tarafından geleceğin annelerine futbolu sevdirmek amacıyla açılan kız futbol okulundaki kızların annelerinden oluşan iki anne takımı 10'ar dakikalık 2 devre halinde futbol maçı oynadı.
     8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ''geleceğin annelerine de futbolu sevdirmek'' amacıyla düzenlenen organizasyonda, Yıldızlar, Gülen Yüzler'i 2-1 mağlup etti.
     Organizasyonda, öğrenci anneleri futbol oynama zevki yaşadı. Öğrenciler de annelerinin takımını desteklemek için tribündeki yerini alarak, her iki takımı da maç sonuna kadar destekledi. Maçın sonunda ise bir öğrenci, annesinin takımı yenildiği için ağladı.
     Organizasyon sonunda her iki takımı oluşturan annelere TFF tarafından katılım belgeleri ve çeşitli hediyeler verilirken, ''Annem Futbol Oynuyor'' konu başlığı ile düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA