• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Anlamlı buluşma
18 Ocak 2016 Pazartesi 10:15

Anlamlı buluşma

AK Parti Selçuklu İlçe Gençlik Kolları ile Genç MÜSİAD Konya Yönetim Kurulu üyeleri ve KİMSEV (Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı) 'den gelen çocuklar ortak programda bir araya geldi.

Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet BAŞTÜRK, Genç MÜSİAD Konya Şube Başkan Vekili Remzi Yüzbaşigil, KİMSEV Genel Başkanı Orhan Türkoğlu katıldı. Programda Gençlik Kolları Başkanımız Rafet Baştürk: "Geleceğimizin teminatı siz gençlerin bu yaşlardan itibaren kendinizi geliştirmeniz büyük önem taşıyor. Bizler her zaman sizin yanınızda olacağız, her türlü yardım için kapımız daima açıktır." dedi. Bu buluşmaya vesile olan Genç MÜSİAD Konya Yönetim Kuruluna teşekkür eden Baştürk: "Çocuklara, geleceğimizi emanet edeceğimiz neslimize hizmet etmek her kuruma nasip olmaz. Gönül hanemizi şenlendirdiniz." diyerek iki kurumun idarecilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kimsesiz ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Genel Başkanı Orhan Türkoğlu ise böyle bir programda yer aldıkları için çok minnettar olduklarını ve AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları ve Genç MÜSİAD Başkanlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Hüseyin Kurşun'un dinî sohbeti ile devam eden program sonunda Genç MÜSİAD Başkan Vekili Remzi Yüzbaşigil, Gençlik Kolları İlçe Başkanımız Rafet Baştürk'e hediye takdiminde bulundu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA