• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ankarada eğitime 2 gün ara
06 Ocak 2015 Salı 16:50

Ankara'da eğitime 2 gün ara

Ankara Valiliği, yarın ve perşembe günü temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime 2 gün süreyle ara verildiğini bildirdi.

Ankara Valiliğinden, hava sıcaklığında aşırı düşüş olacağı, buna bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olayının artacağı beklendiğinden yarın ve perşembe günü Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime 2 gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kentte hafta sonuna kadar yapılan meteorolojik tahminler ve alınan verilere göre hava sıcaklığında aşırı düşüş olacağı, buna bağlı olarak kuvvetli buzlanma ve don olayının artacağı beklendiği bildirildi.

"7- 8 Ocak 2015 tarihlerinde (Çarşamba ve Perşembe) Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime iki gün süre ile ara verilmiştir" ifadesine yer verilen açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personelin de aynı tarihlerde idari izinli sayılacağı belirtildi.

Açıklamada, vatandaşların aşırı buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA