Ankara'da bomba paniği

Ankarada bomba paniği
Ankara Anadolu Bulvarı'nda, içinde çok sayıda el bombası ve merminin olduğu bir poşet bulundu.
Alınan bilgiye göre Anadolu Bulvarı'ndaki bir üst geçidin ayağında bulunan poşet Ankara polisi tarafından incelendi. Poşette çok sayıda el bombası ve değişik çaplarda mermi bulunduğu tespit edildi. Devriye görevi yapan emniyet güçlerinin bulduğu mühimmat incelemeye alındı. Bölge araç ve yaya trafiğin bir süre kapatıldı.
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin: Anodolu Bulvarı'nda bulunan mühimmat dolu poşetten 11 el bombası ile 16 kalaşnikof fişeği çıktığını açıkladı.
İçişleri Bakanı Şahin, Ankara Ticaret Odası Kongre Salonu'nda düzenlenen 'Muhtarın Anayasa'daki Yeri ve Önemi Sempozyumu'na katıldı. Şahin, buraya gelişinde gazetecilerin, Ankara'da bulunan el bombalarıyla ilgili sorusu üzerine şunları söyledi: "Sabah saatlerinde polisimiz GİMAT yakınında, Anadolu bulvarı üzerinde, köprü altında bir poşet içinde 11 tane el bombası, 16 tane de kalaşnikok fişeğinden oluşan bir mühimmat buldu. Konu araştırılıyor. Örgüt bağlantılı olup olmadığı henüz belli değil. Her yönden Ankara polisimiz konuyu araştırıyor. Belirlenen ayrıntıları daha sonra Ankara Valiliğimiz paylaşacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.