• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Angı: “Evde kal; sağlıklı ol Konya”
27 Mart 2020 Cuma 16:45

Angı: “Evde kal; sağlıklı ol Konya”

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Hasan Angı koronavirüs salgını ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı koronavirüs salgını ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Angı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de  Coronavirüs salgını ile mücadele devam etmektedir. Devletimizin tüm kuruluşları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde büyük bir gayretle salgının yayılmaması için çalışmaktadır. Bu ortamda hemşehrilerimizden ricamız önümüzdeki kritik günlerde hastalığın yayılma sürecini kırmak için genel ikazlara harfiyen uymalarıdır. Her vatandaşımızın canı bizim için ayrı önemlidir. Bunun için EVDE KAL; SAĞLIKLI OL KONYA diyor, kurallara uyulmasını, temizliğe önem verilmesini istiyoruz.”

İl Başkanı Hasan Angı, “İçinde bulunduğumuz süreçte başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız büyük bir gayret ve özveriyle, gece gündüz demeden görevlerini yerine getirmektedirler. Büyük fedakarlıkla ve cesaretle bu mücadeleyi yürüten doktorundan hemşiresine; sağlık görevlisinden ambulans şoförüne tüm sağlık çalışanlarına, eczacısından tüm güvenlik güçlerine kahramanlıkları için hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Vatandaşlarımıza düşen onlara yardımcı olmak, işlerini kolaylaştırmak ve dua etmektir. Ayrıca Konya Valimizin koordinasyonunda tüm kurum ve kuruluşlarımız ile belediyelerimiz hastalığın yayılmaması için büyük bir çaba sarf ediyorlar. Kendilerine müteşekkiriz. Bununla birlikte yalan yanlış bilgiler ortaya atarak toplumda bir kaos ortamı oluşturmak isteyen art niyetli hainlere de fırsat verilmemelidir. İçinde bulunduğumuz ortamda her bir vatandaşımız sağduyulu ve itidalli olmalıdır. Resmi kaynaklardan açıklanan bilgiler dışındakilere itibar edilmemelidir. İnşallah bu süreci en az kayıpla tüm vatandaşlarımızın destekleri ile daha da güçlenerek atlatacağız” dedi.

Başkan Angı; “Buradan bir kez daha tüm hemşehrilerimizi zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaya ve tedbiri elden bırakmamaya davet ediyorum. Unutmayalım ki Coronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir” ifadelerine yer verdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA