• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Anaokulları yeşilleniyor
23 Mayıs 2011 Pazartesi 12:26

Anaokulları yeşilleniyor

Eğitime yaptığı desteklerle adını söz ettiren Karatay Belediyesi, ilçede eğitim faaliyetlerini devam ettiren Fevzi Çakmak ve Zübeyde Hanım Anaokulu bahçelerinde çevre düzenlemesi çalışmalarını..
Eğitime yaptığı desteklerle adını söz ettiren Karatay Belediyesi, ilçede eğitim faaliyetlerini devam ettiren Fevzi Çakmak ve Zübeyde Hanım Anaokulu bahçelerinde çevre düzenlemesi çalışmalarını yürütüyor.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi’nin Eğitime Destek kampanyası çerçevesinde okullara olan desteğini devam ettirdiğini söyledi. Özellikle okul bahçelerinde çevre düzenlemeleri, bahçe içerisinde Çocuk oyun grupları, havuzlu parklar, kamelyalar, asfaltlama, ihata duvarı yapımı gibi birçok çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade eden Hançerli, şimdi de ilçe de okul öncesi eğitim faaliyeti gösteren Fevzi Çakmak ve Zübeyde Hanım Anaokulu bahçelerinde çevre düzenleme çalışmalarının yürütüldüğünü belirtti. Fevzi Çakmak Anaokulu bahçesinde çevre düzenlemesinin tamamlandığını Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesinde ise önümüzdeki günlerde çalışmaların devam edeceğini açıklayan Hançerli, yapılan çalışmalarda dikenli bitkilerden ziyade özellikle anaokulu öğrencilerine zarar vermeyecek yumuşak dokulu bitkilerin ekildiğini ve bakımının yapıldığını ifade etti. Başkan Hançerli, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha modern ve rahat koşullarda eğitim alabilmeleri için Karatay Belediyesi olarak tüm imkanların seferber edildiğini belirterek Karatay’da eğitim kalitesinin artırılması için eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA