• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Anadolujet yolcularını 1 dolara uçuracak
24 Şubat 2020 Pazartesi 14:26

Anadolujet yolcularını 1 dolara uçuracak

AnadoluJet, 29 Mart itibarıyla yeni yurt dışı uçuşları kapsamında 1 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat imkanı sunacak.

AnadoluJet, 29 Mart 2020 itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa havalimanlarından başlayacağı yeni yurt dışı uçuşlarında yolcularını 1 Dolar'a uçuracak.

Ucuz biletler, Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Belçika, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Kuveyt, Rusya ve Suudi Arabistan, olmak üzere toplamda 21 ülkeyi kapsayacak. Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 1 Mart 2020 tarihine kadar tüm satış kanalları üzerinden satın alacakları biletler ile 29 Mart - 24 Ekim 2020 tarihleri arasında vergiler hariç 1 Dolar'dan başlayan fiyatlarla uçma ayrıcalığı elde edecekler.

Kampanyanın geçerli olduğu yurtdışı uçuşları ve yolcu tipleri aşağıda belirtilirken, satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılamamakta. Türkiye, Bağdat, Erbil ve Tel Aviv çıkışlı uçuşlar, 1 Dolar'dan; Bakü, Barcelona, Berlin, Frankfurt, Paris, Milano, Moskova, Roma ve Tiflis çıkışlı uçuşlar 1 Euro'dan; Londra çıkışlı uçuşlar 1 GBP'den; Bahreyn çıkışlı uçuşlar 1 BHD'den; Kuveyt çıkışlı uçuşlar 1 KWD'den; Dubai çıkışlı uçuşlar 9 AED'den; Dammam ve Riyad çıkışlı uçuşlar 9 SAR'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Kopenhag, Stokholm, Cidde, Medine, Tahran ve Ercan seferleri kampanyaya dâhil olmadığı belirtildi. Bebek ve Jetgenç yolcu tipinin kampanya kapsamı dışında olduğu duyuruldu.

İHA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA