• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Anadolu Selçukluspor sözleşme imzaladı
02 Temmuz 2014 Çarşamba 10:39

Anadolu Selçukluspor sözleşme imzaladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukspor, transfer çalışmaları kapsamında Serhat Mermer ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Konya Anadolu Selçukspor, transfer çalışmaları kapsamında Serhat Mermer ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 
Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri'nde, Futbol Komitesi Üyesi Alper Çimen’in de hazır bulunduğu törende Serhat Mermer kendisini 1 yıl daha Anadolu Selçuksporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.
Futbol Komitesi Üyesi Alper Çimen sözleşmenin iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek, “Teknik direktörümüz Zafer Turan’ın raporu doğrultusunda yönetim kurulumuz tarafından belirlenen transfer çalışmaları devam ediyor. İç transferde daha önce anlaştığımız isimlere ilave olarak bugün Serhat Mermer kardeşimizle yeniden 1 yıllık sözleşme imzaladık. Anlaşmamızın Serhat kardeşimize ve takımımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Genç oyuncu Serhat Mermer ise takımda kaldığı için mutlu olduğunu belirterek, “Tekrar takımda kalmam noktasında Başkanımız Mehmet Günbaş ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Zafer Turan hocamızla birlikte yeni sezonda iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum. Geride kalan iki sezonda edindiğimiz tecrübelerle bu sezon daha farklı olacak ve takımımız iyi noktalarda bulunacak” diye konuştu.
Konya Anadolu Selçukspor’da 2012-2013 ve 2013-2014 futbol sezonlarında 59 maçta sahaya çıkan orta saha oyuncusu Serhat Mermer, iki kez de gol sevinci yaşamıştı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA